Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Това, което беше вчера, е едно изключително позорно

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Това, което беше вчера, е едно изключително позорно
Коментари Харесай

Отец Дионисий: ВМРО няма нищо общо с Иван Михайлов, представлявано е от агент Иван, няма как да го възприемем

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

Това, което беше през вчерашния ден, е едно извънредно позорно събитие в един цивилизован развъртян политически свят. Тези хора са освен за оставка, само че и за едно обществено следствие, което органите да го изявяват непрекъснато. Ако имаше такива провокации от наша страна, трябваше в този момент от всички здания да се ръсят бомбички и да бъдем заливани с вода, което е несериозно.

Така Отец Дионисий разяснява пред Станислав Балабанов по Телевизия 7/8 снощните произшествия пред постройката на Вътрешна македонска революционна организация и дейностите на Ангел Джамбазки, който хвърляше бомбички по протестиращите.

Тази вечер Отец Дионисий взе участие обичайно в следващия митинг, който е пред постройката на Национален осигурителен институт в София.

Вътрешна македонска революционна организация няма нищо общо с Иван Михайлов, нито с тогавашното Вътрешна македонска революционна организация, и е представлявано от сътрудник Иван, няма по какъв начин да бъде от наша страна възприето. Онова, което е в нужда за българския народ е едно, това, което тази партия в лицето на своя представител във властта, прави посредством закупуване на самолети, кораби по един инкреативен метод, не може да бъде подкрепяно, това е нещо, за което би трябвало да имаме своята обществена реакция, добави Отец Дионисий.

Българският кабинет работи извънредно безредно в пандемията, както при първата вълна на ковид, по този начин и в този момент. Те нямат поредна политика и не е ясно държанието на здравния министър. Той заплашваше обществото с едни чували. Би трябвало това, което една власт прави, да е сигурност, успокоение и гаранции за живота и зравето на популацията, разяснява свещеникът.

Надявам се в събота на огромния митинг, на площад „ Народно заседание ”, всички да покажем, че Съединението ще направи силата, и тези, които имат терзания от епидемиологичните ограничения, които са оповестени, дано да бъдат с защитни средства, само че да бъдат на площада. Да бъдем дружно, в края на краищата да покажем, че това общество не може да търпи тази власт и тя наложително би трябвало предварително да си тръгне, сподели още Отец Дионисий.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР